over soleiade

“Samen met onze klanten creëren we tijdloze interieurs”

Evi Loos, zaakvoerder

Soleiade begeleidt je met veel plezier naar een nieuw interieur, van advies tot plaatsing. Wil je je volledige woning onder handen nemen? Of ben je vooral op zoek naar advies over kleuren, inrichting of raamdecoratie? Wij nemen graag de tijd om jouw smaak en visie te leren kennen, en om samen met jou je droominterieur te realiseren.

Door interieurwinkel Soleiade op te starten, maakte Sabine Buttafuoco in 1993 haar ultieme droom waar. Een totaalconcept met voor ieder wat wils, van bad- en slaapkamer tot woonkamer. En dat allemaal vervat in een karaktervol pand waar een gezellige, huiselijke sfeer heerst. ‘Soleiade’ werd al snel een begrip. In 2018 nam Evi Loos de fakkel over. Interieurdesign wist Evi altijd te intrigeren. Heel begrijpelijk dus dat ze meteen als een blok voor Soleiade viel.

De aangename sfeer die in de winkel hangt, de interieurs die tot in de kleinste details kloppen, … Iedereen die Soleiade binnenwandelt, voelt meteen de warmte én onze expertise op het vlak van interieurs. Die expertise blijven we voortdurend uitbreiden door onder meer inspirerende beurzen bij te wonen en onze ogen de kost te geven in bestaande interieurs. We verkennen alle mogelijke stijlen om ze ons vervolgens eigen te maken. Dat alles draagt bij aan ons gevoel voor tijdloze interieurs, op maat van onze klanten.

passie voor
interieur