Interieuradvies in elke stijl

Iedereen heeft eigen leefgewoonten, een eigen woonsituatie en een eigen smaak. Met ons interieuradvies ondersteunen we deze. Meer nog, we versterken ze. Want een woning voelt pas als een thuis wanneer het interieur jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Hoe wil jij wonen?

Smaken en stijlen verschillen. In ons interieuradvies laten we jouw voorkeuren spreken. Hou je van klassiek? Of mag alles wat soberder en strakker? Wij volgen jouw opvatting van je woning en bieden vanuit onze ervaring een meerwaarde voor het karakter van de ruimtes die je onder handen wilt nemen.

Van bij ons eerste advies tot aan de plaatsing van je nieuwe interieur(stukken) blijven we persoonlijk betrokken bij jouw project. Om je zo goed mogelijk te begeleiden van bij het begin, verkennen we graag jouw huidige woonsituatie. Natuurlijk kan je in de winkel van Soleiade ook een voorselectie maken van kleuren en materialen.

 

Samen op ontdekking

Geef jij je hele woning een make-over? Wil je slechts hier en daar iets opfrissen? Of ben je op zoek naar specifieke artikels? Bij Soleiade kan je terecht voor het interieuradvies waar jij nood aan hebt:

1 uur interieuradvies kost 50 euro
(€35 per bijkomend uur)

Vraag jouw interieuradvies aan

Realisaties